miercuri, 11 mai 2016

Sustinem infiintarea Parcului Natural Vacaresti!

actualizare 11 mai 2016: 
Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul pentru promulgarea Legii privind infiintarea Agentiei Nationale pentru Arii Naturale Protejate si pentru modificarea OUG 57/2007 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei si faunei salbatice. (Agerpres).

Felicitari initiatorilor!


---------------------------------
01.10.2015

Asociatia Cercetasilor Traditionali din Romania (ACT-RO) sustine Proiectul de HG privind declararea zonei naturale Lacul Vacaresti ca parc natural si instituirea regimului de arie naturala protejata.

(foto: Titi Amzar)

Misiunea noastra este de a oferi copiilor si tinerilor emotia aventurilor in aer liber si natura, intr-o formula calitativa de educatie non-formala, bazata pe metoda cercetaseasca traditionala.

Apreciem caracterul durabil al proiectului de HG si ne exprimam speranta ca generatiile viitoare de copii vor putea sa exploreze si sa pretuiasca acest teritoriu pe care natura si l-a luat inapoi atat de frumos.



Ii invitam pe toti cei care sunt alaturi de noi - parinti, profesori si prieteni - sa consulte proiectul de HG si nota de fundamentare pe pagina Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor si sa transmita opinii / propuneri / sugestii la adresa indicata.


Gata Oricand!

echipa ACT-RO